П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На міському озері в Івано-Франківську далі ведуться ремонтні роботи

На міському озері Івано-Франківську продовжується виконання ремонтних робіт. Цього разу відновлюють усі пірси. На головному, центральному пірсі уже встановили нержавіючі перила. Стосовно цього міський голова, Руслан Марцінків повідомив, що поступово ремонтні роботи на озері будуть завершені і прикрашатимуть відпочинок кожного франківчанина. Далі розповість “Франківськ Майбутнього”.

Уже два роки тому, а саме, на початку весни 2017-го року був створений тендер щодо будівництва і відновлення Івано-Франківського міського озера та території навколо нього.

Того ж року, у квітні місяці на озері розпочалася реконструкція і були виконані деякі значні роботи. Серед цих робіт велике обурення мешканців викликало зрізання дерев, що росли навколо озера. Пізніше багато негативних відгуків про такий початок ремонтних робіт на міському озері “блукали” по мережі. Отже, до кінця 2017-го року роботи були ще не завершені.

На початку 2018-го року було повідомлено, що вартість ремонту озера підросла майже як на 7 мільйонів гривень. Крім того, тоді вже територію міського озера обклали бруківкою, навколо чого теж розгорівся скандал.  «Свіжо» поставлена бруківка, яку закупили за сімнадцять мільйонів гривень почала швидко кришитися і псуватися. Це помітило багато мешканців Івано-Франківська і дехто висував свої скарги. Але вже через деякий час ситуація з неякісною бруківкою була виправлена. Тепер міське озеро оточує гарно викладене стежка з бруківки та велосипедної доріжки.

Але минулого року роботи по відновленню озера ще не були повністю завершенні, а затримувались. В чому ж була причина? Михайло Смушак, директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою повідомив, що причина такої затримки була через нестачу коштів.

Поки ще погода не заважає виконанню ремонтних робіт, вони активно триватимуть. І можливо, найближчим часом міське озеро нашого міста буде повністю відновлене!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.