П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Незабаром зросте ціна на проїзд у комунальному транспорті Івано-Франківська

Сьогодні, двадцять сьомого лютого стало відомо, що тарифи на проїзд у транспорті комунального підприємства «Електроавтотранс» в місті Івано-Франківськ значно збільшать. Про нові тарифи у КП «Електроавтотранс» розповість frankivsk-future.com

Починаючи з літа, першого червня 2020-го року будуть введенні певні зміни стосовно вартості проїзду в автобусах комунального підприємства Івано-Франківська «Електроавтотранс». Таким чином ціна за проїзд у комунальному транспорті коштуватиме шість гривень, якщо говорити про оплату готівкою.

А п’ять гривень будуть платити мешканці міста, котрі звикли розраховуватись безготівковим способом, за допомогою смартфона. До речі, таке нововведення в Івано-Франківську з’явилось відносно недавно. Розраховуватись за проїзд онлайн можна тільки в комунальному транспорті міста. Для цього потрібно завантажити на свій смартфон мобільний додаток «EasyWallet UA», який має інтегровану платформу цифрових гаманців «Masterpass».

Переваги для власників проїзної картки

Але для власників нової проїзної картки Франківчанина проїзд в автобусах комунального підприємства «Електоравтотранс» коштуватиме тільки чотири гривні, як і раніше ми до цього звикли. Для цього потрібно придбати спеціальну проїзну картку міщанина. Сьогодні про цю картку доступно багато інформації. Тому у мешканців Івано-Франківська не мають виникати проблеми з тим, щоб придбати картку для проїзду в комунальному транспорті міста.

Проїзний коштуватиме 200 гривень за місячний проїзд у транспорті. Але для студентів тут діє знижка – тільки сто гривень на місяць за проїзний в транспорті КП «Електроавтотранс».

Таким чином, студенти, які матимуть нові проїзні картки, платитимуть тільки дві гривні за проїзд у автобусах КП «Електроавтотранс».

Рішення про збільшення вартості тарифу на проїзд у комунальному транспорті міста Івано-Франківськ було затверджене сьогодні, виконавчим комітетом міста. Як пояснює директор комунального підприємства «Електроавтотранс», Віталій Голутяк, тарифи на проїзд змінили, тому що у використання вводять електронний квиток для проїзду.

Придбати електронний квиток для проїзду набагато вигідніше, особливо для тих, хто часто користується послугами громадського транспорту. Відомо, що на сьогоднішній день в Івано-Франківську зареєструвалися аж 12 тисяч жителів міста, які хочуть отримати новий електронний квиток. Кажуть, що це ще не багато. Напевно, починаючи з літа дуже багато людей захочуть також отримати електронний квиток для проїзду, оскільки ціна на проїзд готівкою значно зросте.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.