П’ятниця, 29 Березня, 2024

Укрзалізниця запустить ще один додатковий поїзд, який прямуватиме до Івано-Франківська

На початку цього місяця Українська залізниця призначила п’ятнадцять додаткових поїздів, а разом з цим, і додаткові рейси до восьмого березня 2020-го року. Це повідомлення було вказане на офіційному сайті державного підприємства Укрзалізниці. Там  також зазначається, що один із додаткових поїздів прямуватиме до Івано-Франківська. Про це розповість frankivsk-future.com

У повідомленні про п’ятнадцять додаткових поїздів та додаткових рейсів графікових поїздів йшлося про те, що кожен охочий житель Ураїни зможе скористатися вихідними, які триватимуть з сьомого по дев’яте березня. Саме в зв’язку з трьохденними вихідними запровадили ці додаткові поїзда та рейси. Крім того, працівники Укрзалізниці будуть прослідковувати попит, щоб і надалі частіше призначати додаткові поїзди в найпопулярніших напрямках України. 

Важливо зазначити, що один із додаткових поїздів прямуватиме зі столиці на Прикарпаття. Це поїзд за номером 249/250. Він їхатиме за маршрутом: Київ – Івано-Франківськ – Чернівці. Поїзд виїде з Києва шостого березня о 15:03, а прибуде до Чернівців о 8:15. Дев’ятого березня потяг виїде з Чернівців о 19:15, а зранку, в 11:56 прибуде до столиці. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.