П’ятниця, 29 Березня, 2024

Марцінків пообіцяв добудувати міст на Пасічній

Сьогодні, 9 червня 2020 року, на офіційному сайті мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа з’явилися фото з моста на Пасічній. Очільник міста пообіцяв добудувати його вже цього року, повідомляє Франківськ Майбутнього.

Даний об’єкт є дуже важким та критичним. Його почали будувати ще з 2016 року, оскільки дорога в цьому напрямку є надзвичайно важливою та затребуваною всіма жителями Франківської ОТГ. Окрім моста, влада Франківська обіцяє ще й зробити зручну дорожню розв’язку в районі Надрічної вулиці, що значно сприяє дорожньому руху.

Проте міст на Пасічній чекають уже багато років і нікому не відомо, скільки коштів на його будівництво уже витрачено. Так, Руслан Марцінків звітується і каже, що спочатку закладеного бюджету в 200 мільйонів гривень мало вистачити, проте тривале будівництво, зростання цін та інші проблеми з економікою вплинули на те, що його вартість зросла більше як вдвічі.

Щоб цього року завершити обіцяне будівництво моста місцева влада зверталася по допомогу до українського уряду, щоб на це виділили ще 150 мільйонів. Проте в зв’язку з пандемією, карантином та необхідністю перевести більшу частину державних коштів на боротьбу з COVID-19, фінансування стало неможливим.

Тож Руслан Марцінків пообіцяв, що за кошти місцевого бюджету міст на Пасічній все одно буде добудований. На разі з початком літнього тепла розпочався наступний етап робіт на мості. Власне тут активно доробляється дільниця «МЗ-112». На ній провели ревізію, склали перелік того, що ще треба зробити та вже збирають 12-ти та 15-ти метрові металеві конструкції для опори. Далі планують перейти на інший берег річки і продовжити ремонт там.

Всі етапи роботи та кошти, які виділяє місцевий бюджет на будівництво моста, контролює Руслан Марцінків, який періодично виїжджає на місце та оглядає конструкцію з своїми помічниками. Тож, будемо сподіватися, що до наступних місцевих виборів теперішній мер виконає свою обіцянку, тим самим заручившись голосами франківців.

Фото взято з сайту Руслана Марцінківа.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.