Вівторок, 30 Квітня, 2024

На Прикарпатті туристи не можуть дістатися до декількох атракцій через розбиті дороги

На Прикарпатті туристи не можуть дістатися до Скель Довбуша, Манявського Скиту та Дністровського каньйону через незадовільний стан доріг. Далі на frankivsk-future.

За словами керівника відділу туризму в Івано-Франківську Віталія Передерко, мова йдеться про певні ділянки доріг, які ведуть до Скель Довбуша у Бубнищі, Манявського Скиту та до Дністровського каньйону, які є у досить поганому стані і перешкоджають туристам доступ до туристичних атракцій.

Також на наступний рік планується спільно з ДП «Дороги Прикарпаття» визначити для першочергового ремонту напрямки, пріоритетні для розвитку туризму на Прикарпатті. Крім цього, депутатами було прийнято та розроблено нову програму щодо розвитку туризму з 2022 по 2026 роки. Але наразі в проєкті обласного бюджету на 2022 рік 1 млн 240 тисяч гривень, що досить малою сумою, оскільки по паспорту передбачено бюджет чотири мільйони щорічно.

Зараз спільно з громадами Прикарпаття в області працюють над тим, щоб вирівняти цю ситуацію. Йдеться про те, аби туристи частіше приїжджали в громади Опілля, Покуття та Бойківщини.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.