П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Стартап франківчанки отримає від держави 50 тисяч доларів

Однією з перших в країні отримає фінансуванні від Українського фонду стартапів франківчанка зі своєю компанією “Framiore”. Протягом сьомого лютого фонд фінансування стартапів визначав переможців пітчинг-сесій (усна чи візуальна презентація, що має на меті знаходження інвесторів, які готові до фінансування цього проекту). Вже протягом найближчого тижня усі переможці отримають кошти на ведення та «розкрутку» власного бізнесу у межах, встановлених правилами фонду, пише frankivsk-future.com.ua.

Запекла боротьба за фінансування тривала недовго. І ось вже 8 фіналістів готові з прибутком використати вкладені у них інвестиції. Які, цього року, є значними у грошовому еквіваленті.

Усі переможці були розділені на дві основні категорії. У першій опинились ті, хто вже розробив власний продукт та потребує фінансової допомоги на розширення та підтримку власного виробництва. Нагорода для переможців у цій номінації склала 1 мільйон 250 тисяч гривень (50 тисяч доларів США).

Друга категорія – це розробники ідей, які ще знаходяться на етапі створення власного продукту. Тут переможець отримає дещо менше – 625 тисяч гривень (25 тисяч доларів США).

У першій категорії переможцями стали: компанія «AeroDrone» зі своїм комплексними рішеннями, що сформований на базі безпілотних літаків, «GeoDesign info» – центр онлайн-аналітики, «BIOC» – з технологією нанополімерізації у процесі створення біопластику, аналітично-експертна система «FieldBI» та автоматизований асистент для населення по побутовим правовим питанням «Правомен». Ну і франківський бренд одягу з власним центром розробки « Framiore ».

До другої категорії попала торгово-аналітична платформа «Pytag» та мобільний додаток, що переймається питаннями кращого впливу на довкілля – «BioBin».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.