Четвер, 25 Квітня, 2024

В просторі Промприлад Революція очікуються нові стартапи та інвестиції

Якщо говорити про споруди, які знаходяться в Івано-Франківську і  мали стратегічне значення, то кожний франківчанин згадає в своєму переліку Промприлад, пише “Франківськ Майбутнього“. 

Зараз на ряду з промисловим виробництвом на території Промприладу функціонує інвестиційний простір, площа якого складає майже 1800 м². Тут знаходиться та успішно працюють безліч різноманітних стартапів, які вже сьогодні почали приносити дивіденди. До них можна віднести кафетерії, бари, офісні приміщення компаній, художні галереї, освітньо-наукові простори та простори для дітей. Тут проводяться мистецькі заходи такі як: концерти, виставки художників та фотографів, різноманітні конференції та збираються однодумці для створення та втілення інноваційних ідей в життя. 

Створення такого проєкту зумовлене раціональним використанням промислової території, яка втратила свою роль як промислова одиниця, а також створенням неформального комунікативного простору для людей з передовими та практичними ідеями, які б принести велику користь в майбутньому. 

Кожного тижня поступають все нові пропозиції співпраці. Поки що бажання до співпраці виявили такі компанії як Sportlife, Softserve, Intellias, Beetroot, Cinema Center. Також в найближчий час відкриється фудмаркет та блок крафтового пивоваріння. Досить інтенсивно проводяться перемовини щодо співпраці з платформою Амазон.

З 2019 по 2024 рік буде продовжуватись реконструкція приміщень, щоб збільшити загальну площу платформи та дати можливість талановитим та цілеспрямованим людям з інноваційними ідеями стати успішними.

Нагадаємо, що Промприлад являється одним з найстаріших підприємств міста. Історія його розпочалася ще в XVIII столітті і продовжується в наш час.

Автор: Тарас Гроссберг

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.