Неділя, 28 Квітня, 2024

В Бухарест на зимові канікули

Уже 27 грудня можна з Івано-Франківська потрапити одразу в Бухарест. Про відкриття нового авіарейсу повідомила українська авіакомпанія Windrose Airlines. Таким чином, новий зимовий сезон стане ще цікавішим для місцевих жителів!Далі розповість frankivsk-future.

Про такий напрямок роботи говорилося давно, адже Румунія та Західна Україна співпрацюють у багатьох сферах та налагоджують спільну діяльність. А в холодну пору року сусідня країна стає набагато привабливішою для українців, адже неподалік від столиці знаходиться низка хороших європейських гірськолижних курортів. Це і Арена Платос, Палтініс, Пояна Брашов, Бустені та Предял.

Додаткова приємність полягає для любителів активного відпочинку і в тому, що в стандартний тариф перельоту входить безкоштовне перевезення гірськолижного спорядження, правда, тільки по одному комплекту на кожного пасажира. Але це допоможе значно зекономити кошти і скористатися своїм улюбленим обладнанням на румунських гірських схилах.

Переліт буде здійснюватися компанією Windrose Airlines літаками Emraer ERJ 145 двічі на тиждень – по понеділках та по п’ятницях, тож планувати бронювання в готелях треба з розрахунку на цей факт. З Івано-Франківського аеропорту туристи будуть потрапляти в Міжнародний аеропорт імені Анрі Коанди в Бухаресті. А сам переліт займає не більше 1-1,5 години часу.

Вартість квитків починається з 104$ в одну сторону, що на сьогодні складає близько 2500 гривень. При мінімальному базовому тарифі допускається 23 кг особистого багажу та лижне спорядження при бажанні. За додаткову вагу прийдеться доплачувати.

Літаки починають працювати в даному напрямку з 27 грудня і бронювання квитків уже доступне в касах авіаліній та на офіційному сайті компанії. Проте знайти доступні місця дуже важко, оскільки такий авіарейс виявився дуже популярним та затребуваним серед жителів нашого міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.