Вівторок, 19 Березня, 2024

Чергова зона для фотосесій: у Франківську встановлять ще одну ковану атракцію

В обласному центрі Івано-Франківська встановлять ковану атракцію, яку місту презентували ковалі на цьогорічному 17-му фестивалі заліза та полум’я – Blacksmith Festival.
Найближчим часом подаровану скульптуру автомобіля «Запорожець» планують встановити в центральній частині Івано-Франківська, а саме на початку вулиці Незалежності, знаної серед містян як «Стометрівка». Про це на своїй офіційній сторінці в соцмережі розповів очільник міста Руслан Марцінків, інформує Frankivsk-future.
Відповідне рішення сьогодні, 13 червня, було прийняте виконавчим комітетом Івано-Франківської міськради.
До слова, на «Стометрівці» завжди дуже людно, тож нова зона для фотосесій пустувати не буде, а приваблюватиме до себе  як місцевих жителів, так і туристів.
Автор кованого витвору «Запорожця» є іванофранківець Андрій Шешурак. До слова, останній є творцем залізного байку, що зараз стоїть позаду Ратуші, що на площі Ринок та є одним із цікавих місць для фотосесій.

кований байк_франик

За словами очільника Івано-Франківська Руслана Марцінківа, вигляд згори кованого автомобіля викличе подив у кожного, хто не полінується подивитись на нього.
Нагадаємо, «Свято ковалів» відбувалося в Івано-Франківську минулого місяця – з 3 по 5 травня. Цього року, окрім українських ковалів «залізної феєрії», участь у ньому взяли ще й майстри з 20 країн світу.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.