Субота, 20 Квітня, 2024

Уже з понеділка іванофранківців перевозитимуть нові турецькі автобуси

Вже з наступного понеділка, 11 березня, в Івано-Франківську почнуть курсувати автобуси нового комунального маршруту №55.

Курсуватиме комунальний маршрут №55 з села Крихівці, а кінцевою зупинкою буде мікрорайон Пасічна. Про старт перевезень повідомив на своїй сторінці в соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків,  інформує Frankivsk-future.

Як зазначив у дописі очільник міста, з проханням запустити новий маршрут до нього вже не вперше зверталися самі мешканці.

Новий маршурт виїжджатиме з вулиці Крихівецька села Крихівці і  проїжджатиме по вулицях Мазепи, Бельведерській, Кардинала Любомира Гузара, Галицькій, Целевича, Хіміків, Тролейбусній і кінцевою зупинкою буде Тролейбусне депо.

У зворотньому напрямку маршрут №55 рушатиме з Тролейбусного депо і рухатиметься по Тролейбусній, Галицькій, Дністровській, Василіянок, Вовчинецькій, Привокзальній площі, Лепкого, Незалежності, Січових Стрільців, Мазепи і кінцевою зупинкою буде  вулиця Крихівецька в селі Крихівці.

Окрім того, у вихідні дні – в суботу та неділю – комунальний маршрут додатково їздитиме до міського кладовища.

До слова, пасажирів нового маршруту №55 “Крихівці-Пасічна” перевозитимуть новенькі автобуси з Туреччини.  Зауважимо, що в обласному центрі автобуси саме цього виробника виїдуть вперше. На сьогодні, Івано-Франківськ уже отримав усі 12 автобусів, куплених в Туреччині.

За словами керівника ЕАТ Віталія Голутяка, автобуси мають покращений комфорт: у них обладнені кондиціонери, USB-зарядки, зручні сидіння і “просунута” електроніка, пристосована для маломобільних груп, візочків і навіть тварин. І це тільки деякі опції, що мають нові автобуси.

До речі, в Івано-Франківську вже успішно функціонують 2 комунальні маршрути – це №27 та 41. Ще один курсуватиме вулицями міста з понеділка. А ще на початку 2018 року – не було жодного.

Ще  2 комунальні маршрути планують запустити вже до кінця квітня.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.