Субота, 27 Квітня, 2024

Гобітхіл закривають через некультурну поведінку українських туристів

Не встиг чарівний Гобітхіл відкритися у Карпатах, як його вже доводиться закривати. Цьому посприяли наші місцеві туристи, які не вміють поводитися культурно та шанобливо ставитися до чужої праці. Подробиці далі на Франківськ Майбутнього.

Про такі невтішні новини повідомив на своїй сторінці у Фейсбук автор проекту Андрій Боєчко. Організатор пояснив своє рішення в подробицях. До прикладу, нещодавно були посаджені красиві квіти на центральній клумбі у містечку, щоб вони прикрашали протягом літа головний майданчик Гобітхіла. Проте вже перші відвідувачі на цих вихідних усе затоптали та повиривали всі квіти з корінням.

Одна жіночка невідомого для чого вирішила підійти до болота та підвернула ногу, що вже спричинило перші травми у містечку. А молоді хлопці вирішили проїхати по вузькій дорозі та не змогли розминутися. Адже стежка тут вузенька і не розрахована на дві чи більше машин. Та наприкінці до Гобітхілу навідалась компанія п’яних молодиків, які дуже некультурно себе поводили, виражались голосно та нецензурно, чим лякали дітей та остаточно погіршили казкову атмосферу у містечку.

Тож наші туристи показали себе у всій красі. Сумно, але через таких невихованих людей доведеться закрити чарівне казкове місто у Карпатах для вільних відвідувачів. Адже будь-яких неприємностей, аварій, травм та подібної поведінки тут не очікували. Тепер відвідати Гобітхіл можна тільки невеличкою групою туристів під наглядом та контролем організаторів від турфірми. Правда, ще поки невідомо з якими операторами будуть співпрацювати у Гобітхілі. Проте вільних відвідувачів там більше не чекають. А людям напідпитку загалом заборонено приїжджати у чарівне містечко, адже це казкове місце для дітей та сімей, які бажають провести вільний час разом у гарній та затишній атмосфері.

Шкода, що через некультурну поведінку такі гарні місця мусять закривати. Адже за один день варвари нанесли значних збитків, не кажучи вже про зіпсутий настрій у організаторів, жителів містечка та його відвідувачів. Тож тепер його відкриють тільки з 13 числа та лише для невеличких груп туристів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.