П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як буде виглядати новий ігровий майданчик для дітей на міському озері

На своїй сторінці у Фейсбук Руслан Марцінків оголосив, що незабаром в Івано-Франківську з’явиться інклюзивний ігровий майданчик для найменших мешканців нашого міста. Роботи по установленню обладнання будуть проводити працівники комунального підприємства «Центр розвитку міста та рекреації», повідомляє Франківськ Майбутнього.

Щоб дочекатися появи сучасного ігрового комплексу, необхідно зважати на погодні умови. Адже сам майданчик буде установлений на відкритій ділянці біля міського озера, а всі елементи виготовлені з деревини.

Комплекс передбачає створення сучасного майданчика у вигляді островів, піратських кораблів, різних драбин із мотузок. Морська тематика чудово доповнюватиме навколишній краєвид, адже озеро створить необхідний ландшафт.

На одній території установлять чотири поєднаних між собою ігрових зони, кожна з яких розрахована на певний вік від найменших малюків до підлітків. Тут планується встановити тематичні декорації, мотузкові драбини, гірки, лазанки, лабіринти тощо. Такий ігровий комплекс має сподобатися малюкам.

Про батьків також не забувають, адже вони деколи годинами будуть чекати, доки їх діти награються вдосталь. Для цього на території майданчика встановлять зручні лавочки для перепочинку.

Основна мета проекту – створити екологічний комфортний безпечний ігровий простір для франківських дітей. Всі матеріали виготовлені з дерева. Сам комплекс відповідатиме нормам та стандартам європейських країн та буде мати доволі сучасний вигляд. Аналогів йому у Івано-Франківську поки немає.

Та пам’ятаючи нелегку долю динозавра у парку, владі варто подбати і про збереження ігрового містечка від знищення. На жаль, вандалів у нашому місті ще багато. Тож треба подбати про встановлення відеокамер для спостереження та здійснювати патруль навколо ігрового простору, щоб він проіснував довше, ніж декілька днів або тижнів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.