Неділя, 28 Квітня, 2024

Велика реконструкція навчальних закладів Івано-Франківська тільки починається

З початком нового, 2020-го року в Івано-Франківську планують збудувати, а також відремонтувати солідну кількість освітніх закладів. Серед цих освітніх закладів є дитячі садочки та деякі школи Івано-Франківська. Детальніше про плани на ремонт освітніх навчальних закладів розповість frankivsk-future.com

За минулий, 2019-й рік в Івано-Франківську здійснили капітальні ремонти декількох освітніх закладів. В більшості із запланованих приміщень вдалось завершити розпочатий ремонт. Наприклад, у селі Хриплин, яке знаходиться неподалік від Івано-Франківська, фахівцям вдалось розширити межі (першу чергу) загальноосвітньої школи перших-других ступенів. Крім того, Івано-Франківська міська рада могла організувати роботи з капітального ремонту по вулиці Незалежності, 36, де знаходиться міський освітній центр інновацій. Там роботи теж вчасно закінчились. У тому ж році здійснили ремонтні роботи на спортивному майданчику, який знаходиться на території Івано-Франківської школи №18.

Цього року міська рада Івано-Франківська організувала капітальний ремонт в ще п’яти освітніх закладах міста. Остання інформація про плани на ремонт та будівництво начальних закладів Івано-Франківська надійшла від Управління капітального будівництва міськвиконкому.  До таких великих ремонтів і будівництва належать: реконструкція дитсадка «Подоляночка» (№21), який знаходиться на вулиці Г.Хоткевича, 21; на мікрорайоні «Каскад» триває будівництво ще одного дитячого садочка, яке планують вчасно завершити; організовано капітальний ремонт в дитячому садку №6 (системи опалення), який знаходиться на вулиці Тарнавського, 16; будівництво нової школи за номером 6 в «Опришівцях»; перший корпус загальноосвітньої школи №7 відремонтують і відреставрують; реконструкція і добудова буде тривати в Крихівецькій школі.

Крім того, згідно з програмою співраці з НЕФКО (підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери), у 2020 році буде покращена енергоефективність шістнадцяти освітніх навчальних закладів Івано-Франківська.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.