Вівторок, 19 Березня, 2024

Сучасний проект найгіршої вулиці Івано-Франківська: якою буде та коли

Вже найближчим часом одна із найзанедбаніших вулиць обласного центру Івано-Франківська – Автоливмашівської – може «перевтілитись» в одну з найкращих.
Уже розроблено проект на сучасний лад. Таку інформацію оприлюднив в соцмережі директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міста Івано-Франківська Михайло Смушак, розповідає Frankivsk-future.
За його словами, станом на сьогодні вже оголошено закупівлю щодо реконструкції згаданої вулиці в місті Івано-Франківську. Зокрема, мова йде відновлення Автоливмашівської від початку залізничного переїзду і до вулиці Юності.
Варто додати, що на сьогоднішній день за своїм станом ця вулиця – одна з найгірших. Проте вже в найближчому майбутньому вулиця Автоливмашівська зможе стати однією з найкращих. Для реалізації цього місцеві посадовці розробили якісний і сучасний проект, за яким і мають реалізовувати капітальний ремонт вулиці.
Як зазначив головний комунальник Івано-Франківська Михайло Смушак, на проведення необхідних для реконструкції робіт, у бюджеті передбачено 30 мільйонів гривень. Також в обласному центрі уже оголосили тендер, взяти участь у якому директор Департаменту запросив виконавців, які зможуть реалізувати його в життя, виконуючи роботи відповідально та сумлінно.
Подати свої тендерні пропозиції виконавці можуть до  22 червня. До слова, сам ремонт найзанедбанішої вулиці міста повинен завершитись до кінця 2020 року.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.