Четвер, 25 Квітня, 2024

На трасі Івано-Франківськ – Тернопіль влаштують цементно-бетонне покриття

Міністр інфраструктури завітав із робочою поїздкою на Прикарпаття. Володимир Омелян взяв участь у діяльності Ради регіонального розвитку під головуванням Петра Порошенка. Подробиці візиту інформує “Frankivsk.future” з посиланням на “Вікна“.

У рамках поїздки відбулася секторальна зустріч із керівництвом Івано-Франківської обласної державної адміністрації, головами райдержадміністрацій, представниками Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, підрядними організаціями. Обговорили питання, яке стосується стану й перспективи реалізації інфраструктурних проектів на Франківщині.

Володимир Омелян наголосив на тому, що модернізація інфраструктури є головною передумовою розвитку регіонів та основоположним чинником формування заможних місцевих громад. Він також зазначив, що реформи працюють ефективно, а дорожній фонд дозволяє активно розбудовувати мережу доріг вже другий рік поспіль. Міністр зауважив, що розпочався етап активного відновлювання мостів, які є важливими елементами критичної інфраструктури Прикарпаття й цілої Західної України.

На цій зустрічі під головуванням Володимира Омеляна розглянули проекти з відновлення автомобільних доріг, які мають державне значення (Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль із влаштування цементно-бетонного покриття), а також – М-12 Стрий-Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка.

Також активно обговорювали елементи розвитку дорожньої інфраструктури в умовах гірської місцевості.

Нагадуємо, що триває ремонтно-будівельний сезон на дорогах державного значення Прикарпаття. Станом на 18 березня ДП “Івано-Франківський облавтодор” і ТОВ “ПБС” проводили ліквідацію ямковості на дорогах, які обслуговують. Основну увагу було зосереджено на аварійно-небезпечних ділянках. Автодорожники провели заходи, які стосувались підвищення рівня безпеки руху, а саме: відновлення дорожніх знаків й бар’єрного огородження, впорядкування смуг відведення та інші.

Зимовий період призвів до потрапляння вологи у тріщини та утворення вибоїн. Важливим завданням став ремонт автошляхів із зношеним дорожнім покриттям.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.