Вівторок, 19 Березня, 2024

Обої під друк – стильний і сучасний акцент в інтер’єрі

Сьогодні світ невпинно і впевнено крокує вперед, у вирій IT-технологій, нових відкриттів, досягнень, розробок практично в усьому – від будівництва до досягнень в науці, медицині. І якщо хоч на хвилинку зупинитись, і для своєї ж цікавості порівняти день сьогоднішній із днем, скажімо, десять чи двадцять років тому, то зміни – колосальні і разючі, як стрибок в іншу епоху.
Щоб не бути багатослівними, зупинимось на ремонті звичайної квартири та її інтер’єру. Сьогодні від старих, маленьких, вузьких і некомфортних «хрущовок» лишились хіба що поодинокі згадки в старожилів. Адже на заміну їм «прийшли» новітні, сучасні, просторі і комфортні для життя новобудови. А старе, одноманітне і типове облаштування квартир витіснив інтер’єр, який задовольнить потреби і вподобання навіть найвибагливішого. Для прикладу, тьмяні шпалери вже давно відійшли у небуття, натомість людство використовує сучасні обої під друк. Це новітнє рішення, без будь якого сумніву, все більше завойовує своїх прихильників. Адже з обоями під друк – фотошпалерами – кожен самостійно може обрати зображення, яке в першу чергу до вподоби йому, текстуру самих обоїв, якість матеріалів, з яких вони зроблені, та їх цінову категорію. Тобто сьогодні на ринку послуг представлено товар на будь-який смак і гаманець.
Щоб не бути голослівними, розглянемо детально характеристики та види обоїв під друк.

Обои под печать - стильный и современный акцент в интерьере

Фотошпалери з вінілу на флізеліновому полотні 

Отже, такі шпалери наносяться на флізелінову основу з вініловим шаром. Практичність їх у тому, що вінілове покриття не боїться води, тобто їх спокійно можна помити або пилососити. Крім того, таке покриття стійке до вигорання, а, отже, якість нанесеного зображення радуватиме Вас довгі роки.
Флізелінові фотошпалери легкі у поклейці і довго служать. При виборі таких шпалер, клей необхідно наносити безпосередньо на стіну, а це значно полегшує процес поклейки. А, оскільки шар вінілу легко відокремлюється від флізелінової основи, Ви легко, за потреби, зможете замінити старий малюнок на новий.
Разом з тим, у таких шпалерах є і свої недоліки – верхній шар поверхні легко пошкодити. Також їх треба час від часу протирати, оскільки на текстурі осідає пил.

Фотошпалери з вінілу на паперовому полотні

На сьогоднішній день вінілові шпалери на паперовій основі вважаються одними з найпопулярніших і чудово підходять для фотодруку. Вініловий шар, який наноситься на паперову основу, виконує захисну функцію: забезпечує стійкість до вологи та сонячних променів. Різноманітність дизайну вінілових шпалер, дозволяє їх застосовувати під будь-який інтер’єр.
Насамперед цей тип паперу спеціально готують і вже потім наносять вініл. Чим більше шарів вінілу, тим міцніший готовий виріб. Оскільки мають миюче покриття та стійкі до вологи, такі шпалери можна використовувати на кухні або у ванній кімнаті.
Загалом фотошпалери з вінілу на паперовому полотні досить доступні у ціновій категорії.

Фотошпалери на основі полотна

Такі шпалери будуть виглядати на стіні неймовірно красиво і безумовно стануть родзинкою Вашого інтер’єру в квартирі, офісі чи приватному будинку. Проте фотошпалери на полотні і коштуватимуть дорожче. А все тому, що вартість самих матеріалів недешева. Служать такі шпалери дуже довго.
Підсумовуючи сказане, якщо Ви вирішили освіжити у квартирі зовнішній вигляд кімнат, при виборі фотошпалер, найперше радимо врахувати, де саме їх плануєте застосовувати – на кухні, у вітальні, спальні чи ванній кімнаті. Обравши відповідний тип шпалер до Ваших потреб, вони служитимуть довго.

Обои под печать - стильный и современный акцент в интерьере

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.