Вівторок, 30 Квітня, 2024

Молоді працівники медуніверситету будуть мати житло

Як повідомила адміністрація Івано-Франківського національного медичного університету на своїй офіційній сторінці в мережі, днями розпочалося будівництво житлового будинку. Квартири в ньому отримають молоді працівники медуніверситету, що позитивним чином вплине на їх життєві та професійні плани, якість життя та впевненість в завтрашньому дні. Подробиці далі на Франківськ Майбутнього.

Для будівництва виділили ділянку на вулиці Короля Данила, недалеко від четвертого гуртожитку студентів. Університетська профспілка залучає до спілки забудовників переважно молодих представників колективу, адже вони виявляються найбільш незахищеними в фінансовому та житловому плані.

Така ідея в ректораті медуніверситету виникла ще десять років тому. Проте знадобилося дуже багато часу на складання, підготовку та затвердження документації різного роду. Найдовше та найважче було отримати дозволи на будівництво та інші папери, без яких здійснити подібне неможливо. Після обходу десятка бюрократичних інстанцій нарешті представники спілки забудовників отримали дозвіл та змогли розпочати будівництво житлового будинку.

Днями на відведеній для цього території спецтехніка розпочала підготовку до закладання фундаменту. Спілка забудовників ретельно буде стежити за ходом робіт, оскільки саме її представники в результаті отримають тут житло для своїх сімей. Варто зауважити, що в спілку приймаються тільки працівники медичного університету. Така умова є найголовнішою. Адже для них підготують квартири не для продажу, а для власного користування.

Як наголошує професор університету Микола Рожко, створення нормальних житлових умов для працівників є важливою умовою їх професійного зростання. Коли молодь не змушена жити на зйомник квартирах, постійно переїжджати або обирати місце діяльності в залежності від проблем з житлом, вона більше зосереджена на кар’єрному зростанні та своїх безпосередніх обов’язках. Тому створення комфортних умов для працівників є однією із пріоритетних завдань ректорату.

Фото взято з сайту ІФНМУ.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.