Субота, 27 Квітня, 2024

«Тиша»: у Франківську відкриється виставка нечуючого фотографа

В обласному центрі Івано-Франківська 22-річний чоловік із вадами слуху відкриє виставку своїх фоторобіт під назвою «Тиша». На експозиції буде представлено 45 фотографій.

Автор виставки молодий (йому виповнилось всього 22 роки) Микола Дяченко, родом з Тисмениці, інформують Frankivsk-future з посиланням на Галку.

Серед представлених робіт відвідувачі зможуть побачити  щирі і невимушені, справжні емоції людини, а також природу, пересічних людей та  унікальну архітектуру, прадавні ліси та гірські вершини. Виставить на публіку Микола Дяченко і автопортрети.

Хлопець з народження не чує та попри це він підтримує активний спосіб життя, захоплюється спортом та дуже багато мандрує. В пошуках вдалих кадрів та яскравих моментів Микола Дяченко відправляється в дорогу з одним наплічником. Так, за день пішки може подолати 30 кілометрів. Натомість повертається з гігабайтами фотографій. Знімки – це відображення його думок, несказаних слів, і, навіть, тиша. Остання присутня у кожному відзнятому кадрі.

Запланована фотовиставка у формі зустрічі друзів та знайомства з творчістю Миколи Дяченко. Спілкуватися з гостями фотографу допомагатиме його товариш – поет Андрій Негрич.

Відкриття експозиції «Тиша» Миколи Дяченка відбудеться у понеділок, 18 лютого, на «Промприлад. Реновація», розташований по вулиці Академіка Сахарова, 23. Початок о 17:00.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.