П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В Івано-Франківську з'явиться інформаційний центр для туристів

На сьогодні в Україні стрімко розвивається туристична галузь. Державні органи нашої влади сприяють покращенню управлінню процесом та залученню великої кількості туристів з усіх куточків світу. У розвинених країнах на постійній основі функціонують туристичні центри, де будь-який турист має змогу довідатись необхідну інформацію про своє місце перебування. В Україні такі центри діють в місті Лева, Києві, Одесі, Запоріжжі. У західній частині України вони недостатньо розвинені і діють за підтримки місцевих органів, повідомляє frankivsk-future з посиланням на ZIK.

Зовсім скоро в Івано-Франківську в приміщенні Залізничного вокзалу почне діяти перший інформаційний центр для туристів. Його діяльність спрямують на інформування туристів щодо туристичних місць Івано-Франківська та принад місцевості. В інформаційному пункті розмістять коротку інформацію про Івано-Франківськ, основні розважальні заходи, а також заклади харчування та ночівлі. Його створять аби ознайомити туристів з місцевостями Івано-Франківська в рази швидше і привабити різноманіттям культурних заходів.

Нагадаємо, що основна мета туристично-інформаційного центру – надання достовірної інформації щодо місця перебування, яка включає вільні місця в готелях, дешеві ціни в кафе/ресторанах та визначні пам’ятки культури, які варто побачити.У туристично-інформаційному центрі туристи зможуть отримати інформацію про:

  • про місто, спосіб комунікації до центру
  • готелі/мотелі або інші альтернативні заклади перебування та ночівлі
  • театри, парки, виставки, концерти тощо
  • консультація щодо основних курортів і місць відпочинку в країні, а також оформлення проїзних документів
  • послуга екскурсовода по визначних пам’ятках міста
  • організація семінарів та конференцій
  • спеціальні пропозиції від місцевих туристичних фірм
  • місця продажу сувенірів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.