П’ятниця, 26 Квітня, 2024

"Абітурієнтам на замітку": Скільки коштуватиме пробне ЗНО-2019?

Щороку випускники шкіл України готуються до поступлення у вищі навчальні заклади та ретельно обирають свою майбутню професію. Для підтвердження теоретичних знань, отриманих в школі, юні абітурієнти повинні скласти іспит із зовнішнього незалежного оцінювання. За результатами балів вони матимуть можливість обрати відповідний ВНЗ для навчання, повідомляє frankivsk-future.

Для того, щоб підготувати себе до справжнього ЗНО і переконатись у спроможності своїх знань, випускники мають можливість спробувати свої сили на Пробному тестуванні. Це сприятиме ознайомленню з головним процесом оцінювання, етапами його проведення та головними аспектами іспиту.

Реєстрацію на пробне оцінювання розпочнуть вже наступного року. 8-31 січня 2019 року всі охочі абітурієнти зможуть подати свої заявки на участь у пробному тестуванні. Реєстрація проходитиме на сайтах регіональних центрів оцінювання освіти в кожному місті України.

11 грудня мешканцям Західної України оголосили вартість проходження тестового ЗНО, що склала 138 гривень.

Цьогоріч вступники до ВНЗ складатимуть пробні іспити 16 березня з предмету українська мова та література, а також математику, біологію, фізику, географію, історію України, та одну з іноземних мов (англійська, французька, німецька або іспанська) – 23 березня 2019 року.

Зареєстровані учасники пробного тестування, безпосередньо, на місці зможуть:

  • ознайомитись з програмою тестування та планом складання тестових завдань
  • перевірити результати, які одразу розмістять на сайті Українського центру оцінювання якості освіти
  • морально налаштуватися на атмосферу справжнього ЗНО
  • правильно розподілити час на розв’язання завдань

Перед початком проходження тестового оцінювання абітурієнти отримають інформацію щодо часу та місця проведення пробного іспиту у своїх особистих кабінетах на головному сайті оцінювання якості освіти. Результати оприлюднять за тиждень після проходження, 22 березня – українська мова та література, 29 березня – решта вищевказаних предметів.

В день тестування вступникам потрібно мати при собі:

  • український паспорт (або документ, що посвідчує особу)
  • запрошення для участі в пробному тестуванні.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.