Четвер, 25 Квітня, 2024

В Івано-Франківську з’являться безкоштовні місця для паркування електромобілів

Водій Оксана Котлярова вже 2 роки за кермом електрокару. Жінка розповідає, що у місті бракує паркувальних місць для таких автомобілів, а тому такий проект підтримує.

«Хотілось би вірити в те, що все получиться і ми дойдемо до того, що всі автомобілі стануть електро і ми не будемо шкідливі для нашого навколишнього середовища, а приноситимемо тільки користь.»

Віталій Яремак – водій звичайного автомобіля. До того, що у місті будуть безкоштовні місця паркування для електрокарів також ставиться позитивно.

«Якщо дійсно є велика кількість таких автомобілів, то можна сміло запроваджувати подібний проект, але якщо ж їх мало, то чи варто воно? Самі бачите кількість місць для паркування в центрі міста досить обмежена.»

Як повідомляє frankivsk-future, у першій паркувальній зоні за планом буде два безкоштовних місця для електроавтомобілів. ЇЇ представник, Василь Голобин каже, що для водіїв готові облаштувати такі місця.

«По-перше це екологічний транспорт, по-друге це зручно, якісно і дешево, і я підтримую цю ідею, щоб зробити в першій зоні паркування енну кількість місць, як вже було сказано саме 2 місця. Ми готові підтримати цю ідею і запровадити її в першій паркувальній зоні.»

Начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак розповідає, що у рамках цього проекту окрім безкоштовного місця паркування для електромобілів буде також встановлено зарядний пристрій. Перебуваючи на парковці, власники електрокарів матимуть можливість підзарядити своє авто.

«У нас передбачено в проекті рішення: два місця у центральній паркувальній зоні і в кожному паркувальному майданчику, яких є близько 40, буде по одному місцю. Придумаємо як відзначити їх окремими знаками для того, щоб чітко і конкретно зазначити екологічне місце.»

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.