П’ятниця, 29 Березня, 2024

Нарешті знак при в'їзді в місто відновлюють

Уже не один місяць франківці звертають увагу мера та місцевої влади до знаку «Івано-Франківськ» при в’їзді в місто з боку Тисмениці. Він має бути обличчям міста, обласного центру, виглядати достойно та привабливо, вітати гостей Прикарпаття та викликати гордість у корінних жителів. Соромно, коли саме місто займає високі позиції в рейтингах по красоті, а знак, який є його символом та обличчям виглядає так неестетично, пише Франківськ Майбутнього.

Тож, у соцмережі з’явилося повідомлення, що на численні прохання жителів Івано-Франківська та під контролем Руслана Марцінківа, працівники «Муніципальної дорожньої компанії» взялися нарешті за відновлення знаку. Візитка міста тепер буде виглядати належним чином, правда, роботи з нею немало. Тут треба оновити саму конструкцію, зняти стару фарбу та надати красивого вигляду буквам заново.

На місці уже працюють комунальники та сподіваємося, що в короткий термін вони оновлять першу вивіску, яку бачать гості міста, що відвідують Франківськ. Можливо, з часом у них «дійдуть руки» і до інших знаків, які хоч постраждали від часу та негоди менше, але теж періодично потребують оновлення та реставрації.

Фото взято зі сторінки у Фейсбук КП «Муніципальна дорожня компанія».

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.