П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Цього року міське озеро стане ще красивішим

Для Івано-Франківського міського озера збираються закупити та встановити ще 26 нових лавочок, повідомляє Франківськ Майбутнього.

Цей тендер був оголошений Департаментом житлової та комунальної політики і благоустрою Івано-Франківської міської ради. На цю справу збираються виділити близько 186 тисяч гривень, щоб зробити міське озеро та зону навколо нього комфортнішою для відпочинку, прогулянок з друзями та сім’єю тощо. На кожну лавочку обов’язково дадуть гарантію в три роки.

Раніше ж міський голова збирався закуповувати лавки на Франківському локомотиворемонтному заводі.

Нагадуємо, що на те, щоб облаштувати, оновити та покращити зелену зону відпочинку на міському озері також збирались виділити ще 130 тисяч гривень. За ці гроші планувалося в першу чергу розпланувати територію, далі викорчувати пні та облаштувати газони на території, що простягається від “Парк готелю” до оглядового майданчику. За умовами даного тендеру роботи повинні завершитись до 31 жовтня 2020 року.

Отже, все ж таки влада вирішила серйозно зайнятися облаштуванням міського озера і навести там лад, щоб ця зона стала зручною для загального користування.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.