Четвер, 28 Березня, 2024

До Івано-Франківська їде Ансамбль KUTAISІ

Вперше в Івано-Франківську виступить грузинський ансамбль пісні і танцю «KUTAISI». Це справжня знахідка грузинської культури, переможець міжнародних конкурсів, а також неймовірне шоу, що створює вихор емоцій та незабутніх вражень. Ансамбль «KUTAISI» є прихильником народних традиції та фольклору Грузії, примножує до своїх лав молодих талановитих виконавців пісень та танцівників. Він не такий, як інші грузинські ансамблі, оскільки органічно поєднує в собі енергетичний запал та барви танцю з мальовничим співом, повідомляє frankivsk-future.

Історія колективу мчить крізь час, немов стрімка річка та зачаровує глядачів своєю потужною енергетикою та талантом. «KUTAISI» підкорює світову сцену завдяки віртуозному виконанню грузинських танців та народних пісень, а також робить грузинський етнос найгостиннішим. Ансамбль виступить з шоу-програмою «Грузинське Різдво» по містах України, і Франківськ не стане винятком. В рамках туру мешканці міста зможуть долучитись до самобутньої культури грузинського народу. Унікальні виступи та хореографія, а також розкішні костюми і супровід надзвичайного оркестру подарують незабутні враження та яскраві емоції кожному!

За плечима колективу успішні виступи на міжнародних фестивалях та гастролі по країнах Європи, які зібрали повні зали глядачів і перевершили всі очікування. Відвідавши концерт ви матимете змогу поринути у подорож до дивовижного краю світу, сповненого колоритом нації та традиціями Грузії! Дійство відбудеться 7 грудня 2018 року в Івано-Франківському Драмтеатрі імені І.Франка. Квитки можна придбати онлайн, або, безпосередньо, в касі закладу.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.