Вівторок, 19 Березня, 2024

Трішки привідкрили занавіс: головна ялинка Франківська «танцюватиме»

Як вже раніше повідомляв frankivsk-future у Івано-Франківську розпочалася активна підготовка до зимових свят. Незабаром в місті повсюди засяють святкові гірлянди, а центральну площу прикрасить ошатна ялинка. Раніше міська влада повідомила,що через брак бюджетних коштів, цього року місто обійдеться старими ілюмінаціями  і нічого нового не куплятимуть, але сюрпризи все рівно будуть. Намагатимуться так прикрасити місто, щоб все виглядало більш по-новому та неймовірно сучасно.

Зокрема, мер міста Руслан Марцінків вирішив таки трішки розповісти деякі деталі сюрпризу. Виявляється, що за допомогою спеціальної 3Д графіки, цьогорічна ялинка танцюватиме.

“Ми трішки змінили програмне забезпечення. Можна сказати, що ялинка буде танцювати”, – зауважив міський голова.

Як це виглядатиме уявлення поки не маємо, та ймовірно буде цікаво. Що ж до відкриття новорічної красуні, то засоби масової інформації вже оголошували, що цього року відкриття буде не на Свято Миколая, а на святого Андрія, тобто 13-го грудня.

До слова, нагадаємо, що минулого року у Івано-Франківську встановили світлодіодні арки, котрі місто в результаті викупило за 2,5 мільйони гривень. Тоді ця покупка викликала масу суперечок і невдоволення серед містян. Одні стверджували, що це гарно і місто потрібно прикрашати та надавати йому новорічно-ошатного вигляду, інші ж навпаки, говорили, що це марна трата грошей і без цих арок спокійно можна обійтися, а кошти витратити на більш потрібні речі.

То ж ці арки теж милуватимуть око містянам, все інше – один суцільний сюрприз.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.