П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Відтепер в Івано-Франківську працює сервіс виклику авто «Uklon»

Відомий сервіс виклику автомобіля «Uklon» є першим в цілій Україні. Завдяки цьому сервісу можна безперешкодно викликати авто за допомогою інтернету. Для цього використовують спеціальний мобільний додаток, або офіційний веб-сайт сервісу. Великі переваги «Uklon» у тому, що для виклику автомобіля не потрібно дзвонити в диспетчерські служби і довго чекати на таксі. Але цей сервіс не потрібно плутати з таксі. В деякій мірі вони між собою схожі. Та існує суттєва різниця: сервіс виклику автомобіля «Uklon» є агрегатом заказів, який розподіляє виклики між водіями-таксистами.

Цей сервіс працює в Україні починаючи з 2010-го року. На сьогодні викликом автомобіля через «Uklon» можуть скористатися жителі шістнадцяти міст України. До цих міст належать: Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Полтава, Чернігів, Кривий Ріг, Миколаїв, Біла Церква і Маріуполь. Але до цих міст добавилися ще два міста України: Суми та Івано-Франківськ. Ці два міста підключили до служби виклику «Uklon» після Херсона та Чернігова. Детальніше про службу виклику автомобіля «Uklon» розповість frankivsk-future.com

Про розвиток компанії

Директором служби виклику автомобіля «Uklon» є Максим Остапюк. Він активно сприяє тому, аби запускати службу в багатьох містах України. За словами Максима Остапюка, кожен новий запуск у містах України – це новий виклик для компанії. Працівники служби щоразу помічають, як «Uklon» справляє позитивний вплив на ринок. Таким чином, це створює мотивацію для розвитку локальних гравців і заохочує працівників покращувати якість обслуговування. І справді, як помічає директор з розвитку «Uklon», завжди є над чим працювати аби покращувати рівень служби.

До слова, першу поїздку за допомогою мобільного додатку «Uklon» виконали у 2010-му році. Це сталося десятого березня. Дуже скоро, а то через декілька днів компанія «Uklon» буде святкувати своє десятиріччя активного функціонування.

Операційний директор компанії «Uklon» та її співзасновник, Сергій Смусь наголошує на тому, що за ці десять років активної роботи їхня служба виклику автомобіля стала великою ІТ-компанією, а не просто якимось «онлайн-сервісом». Він говорить:

«Від першого замовлення й до сьогодні наша команда робить усе, щоб покращувати рівень сервісу. Але, не всі знають, що ми не просто “онлайн-сервіс”, ми вже достатньо велика IT-компанія, яка цього року не тільки розширює географію присутності нашого продукту, але й планує запуск нових продуктів та проектів. Тому, наразі нашою головною метою, як української компанії, є не тільки “власні покращення та розвиток”, але й сприяння розвитку та покращенню України в цілому».

Як скористатися службою

Проїзд за допомогою служби виклику авто «Uklon» коштує від 25-ти гривень. А це зовсім недорого і доступно. Для того, щоб замовити авто, потрібно завантажити мобільний додаток «Uklon», або зайти на офіційний веб-сайт служби. Там можна зробити потрібне замовлення. Як тільки замовлення зроблено, його бачать диспетчерські служби, які повідомляють про це водіїв. Цікаво, що першими бачать замовлення ці водії, які мають високий рейтинг серед пасажирів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.