Четвер, 18 Квітня, 2024

Франківців запрошують на йога-марафон "Трансформація"

Мешканців Івано-Франківська запрошують на йога-марафон під назвою «Трансформація». Організатори проекту запевняють, що на марафоні буде можливість дізнатись методи правильного дихання та його значимість для нашого організму; навчитись правильному виконанню вправ аби не травмуватись; попрактикувати найвигідніші пози (асани) для кращого самопочуття та додати більше впевненості собі. Також на марафоні пояснять як за допомогою асан знайти правильний баланс в житті та шляхи вирішення проблем, повідомляє frankivsk-future.

Інструктор хатха-йоги, а також духовний психолог Роман Філімонов проведе заняття йоги. На учасників чекатимуть приємні призи. Придбаний квиток на марафон стане перепусткою на майбутній Carpathian Yoga Fest 2019. Організатори додають, що з собою не те що, можна, а треба брати діток. Додаткова зарядка та гімнастика їм будуть корисними. На занятті проведуть гімнастичну йогу, допоможуть зрозуміти як заспокоювати своє тіло та розум, а також зміцнити дух. При правильному диханні та використанні асан ви побачите позитивний результат та відчуєте його зовсім скоро. Винагорода завжди приходить до тих, хто вірить в себе та прикладає чималих зусиль.

Нагадаємо, що перевагами йоги є:

– Збільшена гнучкості;- Підвищення м’язової сили і тонусу;- Поліпшення дихання, енергії та життєздатності;- Підтримка збалансованого метаболізму;- Зниження ваги;- Захист від травми.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до йога-марафону 1 грудня з 11.00 до 15.00 за адресою Стуса 35. Беріть з собою позитивний настрій та бажання розвиватись!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.