Субота, 20 Квітня, 2024

У Франківську відбудеться найдрайвовіше шоу цієї зими

Івано-Франківськ в очікуванні грандіозного музичного шоу від скрипаля-віртуоза Олександра Божика. 12 січня 2019 року в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі імені І.Франка  відбудеться масштабне шоу скрипаля Олександра та його потужного оркестру. Шоу-програма поєднає в собі хіти світових зірок, авторські пісні, класику та треки з фільмів, повідомляє frankivsk-future.

Олександ Божик – український скрипаль, виконавець, а також нове явище в музиці сучасного шоу-бізнесу. Йому вдається єднати чудове виконання композицій та драматичне шоу. Його стихією є класика, поп, рок та етно. Олександр прославився після участі в шоу «Україна має талант», де увійшов до фіналу; «Хвилина слави» та «Британія має талант», а також став рекордсменом України. Після неймовірного перфомансу у Польщі на шоу «Mam talent» Олександр назвали другим Джиммі Хендріксом серед скрипалів.

Знайти квитки на концерт можна , безпосередньо, в касі драмтеатру уже тепер. Композиції Вівальді, Coldplay, Imagine Dragons, AC/DC, Майкла Джексона та інших світових зірок у виконанны Олександра створять неймовірну атмосферу та незабутні емоції. Квиток на неймовірне дійство стане найкращим подарунком на Новорічні свята як для близьких, так і собі. Сюрпризом для глядачів на концерті буде виконання першого аудіозапису скрипаля Олександра Божика.

Тому 12 січня о 18:00 в компанії близьких людей не пропустіть грандіозне шоу за участі скрипаля-віртуоза та гарячої атмосфери! Буде незабутньо!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.