П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Всеукраїнський день добрих справ "Щедрий вівторок" в Івано-Франківську

Щороку в Україні запроваджують масу нових проектів та проводять благодійні акції для розвитку культури та мистецтва. 27 листопада в Україні вперше відбудеться день добрих справ «Щедрий вівторок». В Івано-Франківську подію проводить міжнародний благодійний фонд «Здорові діти», повідомляю frankivsk-future.

Керівник фонду Ірина Семків каже, що благодійний концерт «Подаруй дитині життя» проведуть у Пасажі Гартенбергів в центрі міста о 17 год. У програмі концерту: гурт «Цвіт кульбаби», учасники шоу «Голос країн», вокалісти, аукціони, а також святковий стіл для гостей. Всіх бажаючих запрошують долучитись до акції.

Нагадаємо, що «Цвіт кульбаби» – це рок-гурт з Івано-Франківська, створений ще в 2008 році і до тепер продовжує заводити українську публіку. Після проведення концерту всі області України нададуть детальний звіт щодо проведених заходів та вилучених коштів. Гроші зібрані з благодійного концерту зобов’язуються передати хворим діткам в обласну дитячу лікарню.

Щороку понад 150 країн світу влаштовують благодійну акцію «Щедрий вівторок» після світового дня подяки. Заходи проводять на користь благодійних фондів та організацій, поширюють інформацію у соціальних мережах та спонукають суспільство творити добрі справи. Кожен охочий може взяти участь у благодійному вечері «Щедрий вівторок»: організації, школи, вищі навчальні заклади та навіть кафе. Україна вже 154 країна світу, яка долучилась до глобальної акції #Giving_Tuesday

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.