Субота, 20 Квітня, 2024

Перший пішохідний світловий фонтан в Івано-Франківську

M GROUP DEVELOPMENT – це відома міжнародна будівельна компанія, яка часто створює щось інноваційне у сфері будівництва. Багатьох людей компанія порадувала своїм якісним сервісом обслуговування, затишними європейськими житловими будинками і дворами. Але, очевидно, виробники вирішили не зупинятися тільки на будівництві житлових комплексів. Компанія хоче покращити й благоустрій Івано-Франківська, пише Франківськ Майбутнього

А тепер “М Груп Девелопмент” планує впровадити щось нове і особливе у нашому місті, чого не було досі. Вони хочуть спорудити пішохідний світловий фонтан. Він буде знаходитись у їхньому житловому комплексі “River Park”, але милуватиме око усіх франківців. 

Пішохідний фонтан – це не просто окраса території, але й місце для інтерактивних розваг. Особливістю цього виду фонтанів є те, що в ньому немає так званої водної “чаши”. Уся водопровідна система встановлюється під землею, і здається невидимою. В результаті виходить головний ефект – вода з під землі. Особливо красиво це виглядає, коли фонтан підсвічується. 

Для того, щоб втілити цей новаторський проект і якнайкраще реалізувати його, було запрошено фахівців з Італії у цій галузі. Найкраще допомогти у цьому згодилася компанія “Alpina Fontane”, яка славиться одним із кращих виробників вишуканих фонтанів та розкішних басейнів. Вони прагнуть подарувати франківцям не менш якісніший пішохідний фонтан, який зробить наше місто ще більш європейським і красивішим. Адже це буде перший світловий та пішохідний фонтан в Івано-Франківську! 

Італійській компанії  “Alpina Fontane” можна зі сміливість повірити цей проект. Вона була заснована в 1957-му році і почала виробляти декоративні садові фонтанчики та великі оригінальні басейни. І після того, як виробництво отримало значний успіх, компанія продовжила виробляти більш оригінальні фонтани з музичними і водними ефектами. Усі їхні вироби вражають і викликають приємні емоції у глядачів.
 
Пішохідний світловий фонтан в Івано-Франківську буде облаштовано гранітом. Його планують повністю встановити і запустити весною 2020-го року. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.