Субота, 27 Квітня, 2024

На Буковелі стартує гірськолижний сезон 2019

В горах випав сніг, а це означає лише одне – скоро відкриття сезону. Один з найпопулярніших гірськолижний курортів України, Буковель, вже готовий до нового потоку відвідувачів та любителів «гострих» відчуттів. Вже зовсім скоро прихильники активного відпочинку покатаються на лижах або сноуборді. Стабільна мінусова температура протягом кількох днів буде достатньою для відкриття перших лижних трас для катання. Точної дати відкриття ще немає, адже спланувати погоду та фактори успішного запуску сезону досить складно.

Як повідомляє frankivsk-future, цього сезону відбудуться певні зміни локацій розважальних місць. Наприклад ковзанка змінить своє розташування у сторону розважального центру «Бука». Взимку планують запустити нові екстремальні атракціони, а саме адреналінову вежу та тролейні переправи. Традиційно працюватиме ярмарок Буковелю, де гості матимуть можливість посмакувати Карпатськими смаколиками та зігрітись запашним глінтвейном. В кінці року розпочне роботу льодовий ресторан та готель. Варто відзначити, що наразі у Буковелі ведуть переговори про запровадження фестивалю повітряних куль на території курорту. Його планують провести вже в середині лютого, разом із традиційним фестивалем снігових скульптур.

До вашої уваги буде представлено оновлений стиль курорту Буковель. За 18 років існування змін відбулось чимало. З маленького гірського містечка «Бука» виросла до найбільшого гірськолижного курорту в Східній Європі. Сьогодні Буковель є серцем Карпат. В це місце по-справжньому закохані тисячі туристів, на що курорт відповідає взаємністю. Буковель є епіцентром подій, де вирують екстрим та незабутні враження!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.