Четвер, 25 Квітня, 2024

Американець, котрий працює в Івано-Франківській міській раді має намір збільшити інвестиції у бізнес міста

25-річний американець Ерік Файн прибув з Сполучених Штатів Америки на 2-річне стажування в Івано-Франківській міській раді. Ерік є волонтером корпусу Миру, тому головною метою чоловіка є покращення роботи державної установи міста, а також зміцнення миру між народами, повідомляє Frankivsk-future.

Ерік родом із Чикаго, штат Іллінойс. Навчався в одному з найпрестижніших вищих навчальних закладів Америки –  Єльському університеті – та вивчав предмети у сфері економіки, фінансів та геофізики. Після завершення університету подався працювати у сферу консалтингу. Наразі американець працює в Управлінні інвестицій Івано-Франківська. З самого дитинства йому прививали те, що люди повинні допомагати один одному та своїй країні, тому Ерік вирішив стати волонтером Корпусу Миру.

2 місяці американець проживав у Житомирі в українській сім’ї, де мав змогу практикувати українську мову кожного дня. Вивчення нових слів йому дається легко, а ось з граматикою дещо складніше.
Але це не заважає йому порозумітись з працівниками міської ради.

На питання «Яка основна ціль у Івано-Франківську» Ерік відповідає, що є досвідченим у сфері бізнесу, економіки та фінансів, тому хоче допомогти покращити наше місто. Його метою є збільшення ефективності управління громад. Оскільки ціль Корпусу Миру це ознайомлення з культурою Америки, то відповідно американець дізнається більше про Україну та її народ, і пізніше буде розказувати про неї у себе на Батьківщині. В Еріка є чимало ідей як можна покращити роботу громади. Наприклад, він може використовувати своє ідеальне володіння англійською мовою та спілкуватись з працівниками міської ради, тим самим прививаючи їм нові знання та навички спілкування.

Американець відгукується про наше місто тільки найтеплішими словами.
«Івано-Франківськ є гарним та затишним містечком і чудово те, що на багатьох вулицях заборонений проїзд автомобілів. У своєму рідному Чикаго такого майже не зустріти», – ділиться Ерік. Йому подобається архітектура нашого міста, а також великий парк біля центру. Він вважає це важливим чинником для якості життя.

На завершення Ерік хоче побажати місту впевнено розвиватись та не стояти на місці. Адже Івано-Франківськ переповнений розумними людьми, які знають, що і як робити. Франківськ має конкурентні переваги, тому американець прагне допомогти місту шукати іноземні інвестиції для розвитку інфраструктури та покращення життя його мешканців.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.