Четвер, 28 Березня, 2024

Прикарпатець створив корм, що сприятиме розвитку агробізнесу і зробить м’ясо більш поживним

Чимало талановитих людей живе на Прикарпатті. Різноманітні науковці, винахідники, котрі справді створюють те, що покращуватиме наше майбутнє. Одним з таких став Олесь Черкасов, що переїхав чотири роки тому в Богородчанський район з Донбасу. Фермерством чоловік ніколи не займався, захопився цією темою вже тут і вирішив пов’язати з цим життя. В результаті Олесь створив просто унікальний корм, без будь-якої хімії та шкідливих домішок. Тварини, що їстимуть цей корм будуть значно краще рости і розвиватися, ну а м’ясо буде набагато поживнішим і кориснішим. Люди мали б краще себе почувати від цього м’яса. Одним словом в найближчому майбутньому це мало б стати справжнім проривом у сфері агробізнесу, повідомляє frankivsk-future з посиланням на ОТБ Галичина

Місцеві журналісти вирішили поцікавитися у пана Олеся, що ж це за корм, з чого він складається і як взагалі йому прийшла така ідея.

“Я взяв потреби тварини, які є в живого організму, і які є властивості рослин. Починав з чотирьох, а на сьогодні в мене в голові склалася суміш вже вже з 14 рослин, які необхідні для того, щоб забезпечити повний обмін речовин у тварини – метаболізм”, – розповідає фермер

Корм складається з різноманітних поживних лікарських рослин. В кінцевому результаті готовий корм має нагадувати пластівці.

“Це корм – як їжа космонавтів. Він зайшов, у невеликій кількості засвоївся з великою обмінною енергією. Тому тварини не мерзнуть і їм не потрібно багато корму”, – зазначає Черкасов.

Корм вже випробували деякі власники свійських тварин. Відгуки дуже позитивні. Мовляв кури краще несуться, корови і кози дають більше молока, ну і самі по собі тварини чудово набирають вагу.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.