Понеділок, 29 Квітня, 2024

Джамала виступатиме в Івано-Франківську з програмою "Крила"

Як стало відомо, українська співачка Джамала вирушає в тур по містах України. На концертах співачка презентує свій новий альбом під назвою «Крила», реліз якого відбувся в жовтні цього року, повідомляє Frankivsk-future.

Джамала, вона ж Сусанна Джамаладінова, уродженка Криму і має кримсько-татарське та вірменське коріння. Здобула титул народного артиста України і в 2016 році представляла Україну на 61 пісенному конкурсі «Євробачення» де і стала переможницею.

Репертуар пісень Джамали поєднує в собі джаз, фанк, фолк та нотки електро. Співачка досить часто виступає в опері та різноманітних шоу. З-поміж інших Джамала вирізняється неймовірним тембром голосу та яскравою подачею пісень.

Всеукраїнський тур стартує 14 листопада в місті Дніпро, і також її шалений голос лунатиме на просторах Івано – Франківська. Саме Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр прийматиме співачку. Придбати квитки можна заздалегідь в драмтеатрі, вартість яких стартує від 250 грн.

Новий альбом «Крила», який Джамала буде презентувати людям, має досить глибокий зміст. Композиція має намір донести народу, що «…кожному з нас потрібна підтримка…». За її словами, нова пісня розкриває такі поняття,  як сім’я та сімейні цінності, і підтримка з боку близьких. Всі ми рано чи пізно натрапляємо на таку думку «чому саме я?» чому саме зараз?», відповідно в такі моменти нам потрібен наш ангел-охоронець, який завжди підставить свої крила і допоможе злетіти високо в небо.

Крім нового матеріалу на концерті прозвучать відомі композиції попередніх альбомів, а саме пісня «1944», з якою Джамала виборола перемогу на Євробаченні у Стокгольмі 2016 року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.