П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В місті торгових центрів більшає

Нещодавно в місті Івано-Франківськ почав функціонувати новий торговий центр “River Park”. У неділю, 19 травня, о 16:00 там відбудеться свято для відвідувачів. Новий торговий центр приємно вразить франківців своїм оригінальним та сучасним дизайном, а  мультифункціональність ТЦ стане для відвідувачів стимулом повертатися сюди знову і знову.

Мережі магазинів краси та догляду, магазини дизайнерського одягу, взуття, парфумів та аксесуарів, супермаркет АТБ, паспортний стіл, аптека, кав’ярні та суші-бари – тут знайдеться все, що потрібно для всієї сім’ї. Тут можна гарно відпочити та корисно провести час. У день відкриття гостей чекатимуть приємні знижки, багато подарунків та сюрпризів, пише frankivsk-future”

Житловий комплекс “River Парк” розташований в мальовничій місцевості, на березі річки Бистриця Солотвинська. Мешканці мікрорайону Пасічна, позитивно розцінюють відкриття нового ТЦ, оскільки дана частина міста стрімко розвивається та наповнюється новими сім’ями.

Нагадаємо, що дану споруду в якій знаходиться торговий центр, зведено  будівельною компанією «Мельник», яка була створена в місті Івано-Франківську в липні 2010 року. Щодо житла, то компанія пропонує чотири класи:

  • – “Економ” – сучасні квартири із зручним плануванням за доступною ціною;

  • – “Стандарт” – сучасні квартири із зручним плануванням, гаражами в спальних районах міста;

  • – “Комфорт” – сучасні квартири із зручним плануванням у районах наближених до центру міста;

  • – “Еліт” – сучасні квартири покращеного планування з великими площами у центральній частині міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.