Середа, 24 Квітня, 2024

Франківець створює вражаючі меблі з автомобільних запчастин

Здавалося, що всі дизайнерські відкриття вже зроблено і нічого не здатне викликати особливого здивування. Дизайн меблів – цікава тема, бо існує різноманіття варіантів та ідей. Іван Стецюк вражає своїми роботами. Він виготовляє меблі з автомобільних запчастин. Про деталі розповість “Frankivsk.future” з посиланням на “OGOGO“.

Іван розповів, що змалку полюбляв усе, що стосується автомобілів. Коли йому на очі потрапляє цікава деталь, то його уява зразу малює альтернативні шляхи її використання. Така доля спіткала моторний блок, а потім стали приєднуватися диски і все, що знаходив у себе в гаражі. 

“Перший свій столик зробив з диска, який знайшов на одному СТО у Франківську. Він був лише один, дуже рідкісний, дорогий та надзвичайно красивий. Один диск нікому не потрібний, окрім мене. Деталі для виробів шукаю в інтернеті, або купляю на автошротах”, – ділиться секретами дизайнер.

Чоловік творить у стилі лофт. Цьому напряму притаманне те, що типового матеріалу немає. Широке використання знаходить дерево, шкіра чи метал в якості оббивки. Форма меблів є різноманітною, бо стиль поєднує в собі різні предмети. Для цього стилю характерними є незакінчений вигляд та грубі форми.

Іван Стецюк розповів, що його надихають старі речі з цікавим дизайном. Йому до вподоби творчий процес і традицією неділі став шопінг на автобазарі.

Іван згадує, що свій перший стіл з диску створював довго, бо працював над ним після занять в університеті. Зараз за два тижні може створити близько п’яти різних виробів. Чоловік все детально обдумує, щоб ефективно виготовити виріб та постійно самовдосконалюється. Вартість дизайнерських шедеврів – в середньому три тисячі гривень.

Чоловік розповів, що направляє енергію на справу, яка йому дуже подобається та інтерпретує його бачення прекрасного. Зараз він перебуває у процесі нових задумів з меблями та готовий до співпраці з дизайнерами інтер’єру. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.