П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Як правильно обирати ліжко для спальні

Повернувшись ввечері додому, кожна сім’я хоче відпочити з комфортом у своїй домівці. Зазвичай місцем відпочинку подружжя є спальня. Оскільки сімейна пара багато часу проводить саме в цій кімнаті, потрібно, щоб кожен з подружжя відчував себе комфортно та міг відпочити від щоденних турбот.

Центральне місце в інтер’єрі кожної спальні займає ліжко. Тому, якщо ви облаштовуєте своє родинне гніздечко і постали перед вибором двоспального ліжка в Івано-Франківськуhttps://interia.com.ua/ua/krovati/dvuspalnie-krovati/, радимо скористатися декількома порадами.

Яких помилок слід уникати, купуючи ліжко в Івано-Франківську

  1. Чимало людей вважають, що ліжка виготовлені з матеріалу ДСП нічим не відрізняються від аналогічних моделей виготовлених з дерева чи металу. Однак, це є чи не головною помилкою. Ліжка з ДСП є менш довговічними, з часом їхня конструкція дає тріщини, які призводять до скрипіння та навіть розхитування ліжка. Тому варто витратити більше коштів на моделі з якісніших матеріалів і отримати в результаті чудове комфортне ліжко, що служитиме вам довгі роки.
  2. Часто сімейні пари не купують весь спальний гарнітур, а роблять це поступово, купуючи лише по одному з його елементів. Адже зазвичай облаштування спальні є чималою проблемою для сімейного бюджету. Однак, це призводить до того, що всі елементи спального інтер’єру можуть відрізнятися кольором або ж не підходити один одному за розміром. Тому, радимо вам все таки купувати спальний гарнітур одразу.
  3. Поширеною є практика економії на матраці. Існує думка, що краще більше коштів витратити на дизайн ліжка та купити більш дорогі та красиві меблі. Натомість ті гроші, що залишилися, витрачаються на матрац. Однак, варто купити ліжко з більш дешевою спинкою та витратити більше грошей на купівлю ортопедичного матрацу, який подбає про ваш комфортний та здоровий сон.

Де купити якісне двоспальне ліжко в Івано-Франківську 

ліжко

Великий вибір двоспальних ліжок різних моделей та фасонів представлений в інтернет-магазині interia. Якщо не бажаєте витрачати час на похід магазинами, ви без перешкод можете оформити замовлення в інтернет-магазині та через декілька днів отримати обрані меблі додому.

Головною перевагою купівлі меблів в інтернет-магазині interia є те, що ви можете будь-яку модель ліжка підлаштувати під ваш інтер’єр. Так, чудовим варіантом є ліжко Jupiter slim, яке отримало прихильність покупців.

Виробник презентував зменшену версію моделі ліжка Jupiter на численні прохання задоволених користувачів, оскільки модель Jupiter є досить габаритною, тому підходила не для кожної кімнати. 3D-модель Jupiter slim завдяки зменшеному розміру може вміститися в будь-яку спальню. Тканину оббивки ви обираєте на ваш вибір, а також додатково замовити білизняний ящик чи змінити розмір спального місця. Окремо є можливість вибору потрібного розміру ліжка відповідно до вашого матрацу.

Також на сайті інтернет-магазину ви маєте можливість ознайомитися з корисними статтями, які допоможуть обрати меблі для вашої домівки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.