П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Як вдало підібрати інтер’єр для спальні в Івано-Франківську

Для кожної пари спальня є тим місцем в домі, де вони можуть побути вдвох та наодинці відпочити від усього. Тому, подружжя зазвичай приділяє особливу увагу облаштуванню спальні, де одним з головних елементів інтер’єру є ліжко.

На що звернути увагу при виборі ліжка

З безліччю салонів меблів в Івано-Франківську можна розгубитися і помилитися з вибором. Тому, радимо вам скористатися декількома порадами, які допоможуть вам купити ліжко двоспальне не лише красиве, а й комфортне.

  1. Перш за все потрібно визначитися з розміром ліжка, адже це залежить від площі вашої кімнати, де ви плануєте облаштувати спальню. Стандартна ширина двоспального ліжка – 180 сантиметрів. Однак, зараз виробники меблів намагаються підходити до кожного замовлення індивідуально, тому виготовляють ліжка під ваші розміри. Якщо у вас обмежена площа кімнати, можна вибрати модель складеного ліжка або дивана-ліжка, які не лише чудово впишуться в інтер’єр, але й заощадять вам чимало місця.
  2. Важливим моментом при виборі ліжка є каркас. Його виготовляють з різних матеріалів, однак вони повинні бути екологічними. Зокрема, матеріалом для каркасу може бути ЛДСП, МДФ, дерево різних порід. Зазвичай найдорожчі ліжка виготовлені саме з дерева – найбільш якісного матеріалу.
  3. При виборі ліжка зверніть увагу на його функціональність. Якщо ви підбираєте меблі не в складі спального гарнітуру, радимо вибирати моделі, які крім свого основного призначення, мають ряд додаткових функцій. Наприклад, разом з ліжком можуть продаватися тумби або ящики для зберігання білизни, що дасть вам додаткове місце для речей.
  4. Важливим елементом дизайну ліжка є оформлення спинки, яка буває як досить простою та лаконічною, так і розкішною з дорогих матеріалів. Саме спинку часто називають обличчям ліжка. Її прикрашають шкірою, кованими елементами та іншим декором. В даному випадку все залежить від вашого смаку.

Де купити в Івано-Франківську двоспальні ліжка

В умовах карантину ще не всі салони меблів відновили свою роботу. Якщо вам потрібно у найкоротший час умеблювати кімнату та придбати якісне ліжко, ви можете скористатися послугами інтернет-магазину interia.

ліжко

В інтернет-магазині представлені ліжка різних моделей та виробників. Тут ви можете знайти як бюджетні пропозиції, так і дизайнерські речі в залежності від можливостей вашого сімейного бюджету.

Якщо ви бажаєте додати спальні оригінальності, радимо звернути увагу на ліжко Orange, що додасть затишку і душевності вашій кімнаті. Окрім цього воно не займає багато місця.

Завдяки своїй оригінальності та дизайну ліжко чудово впишеться в інтер’єр кімнати. При цьому за вашим побажанням його можуть оформити в будь-якому кольорі та вбудувати ящик для білизни. Є можливість обрати і тканину на свій вибір. Тобто, ви самостійно можете створити дизайн свого ліжка. М’яке підголів’я дозволить з комфортом насолодитися прочитаною книжкою чи чашечкою кави вранці.

Для того, щоб придбати ліжко цієї чи інших моделі, достатньо оформити замовлення на сайті, що займе лише декілька хвилин.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.