Четвер, 25 Квітня, 2024

Навіщо потрібен мотоблок?

Якщо у вас є заміський будинок, то в весняний період ви починаєте замислюватися про покупку мотоблока. Але багато хто не знає якими функціями володіє ця техніка. Тому сьогодні ми поговоримо навіщо потрібен мотоблок і якими вони бувають. До речі, надійний мотоблок форте можна придбати в інтернет магазині Ромб. Запевняємо, ви будете задоволені величезним асортиментом та хорошим сервісом.

6

 

Призначення мотоблока

Багато хто думає, що ця техніка необхідна тільки в весняний період і тільки для городу. Але це не зовсім так. Так, звичайно в весняно-осінній період працювати мотоблок буде більше, адже потрібно зорати город, займатися посівом, посадкою, підгортанням врожаю. У зимовий період мотоблоком можна чистити сніг, а влітку косити газон і навіть заготовляти на зиму сіно для тварин. Також мотоблок допоможе вам при перевезенні важких вантажів і будматеріалів.

Мотоблоки діляться на кілька типів

  1. Легкий. Ця техніка призначена для невеликої ділянки землі. Якщо у вашому володінні шість-вісім соток, тоді цей мотоблок вам підійде. Вони легкі в управлінні і зазвичай важать до вісімдесят кілограм, оснащені двигунами потужністю в п’ять-шість з половиною кінських сил.

  2. Середні мотоблоки. Такі агрегати важать більше – до ста кілограм і мають потужність сім з половиною кінських сил. Також ці мотоблоки призначені для більшої території – п’ятнадцять-двадцять соток. Він багатофункціональний: може працювати в саду, городі, косити газон, прибирати сніг.

  3. Важкі мотоблоки. Це вже професійна техніка, яка призначена для фермерів з великими плантаціями. Він оснащений двигуном від семи з половиною кінських сил і легко впоратися з великими полями по два гектари.

Як вибрати мотоблок

Перед покупкою потрібно визначитися де саме ви будете працювати на ньому. Якщо це цілина, яка роками не оброблялася, тоді купуйте важкий агрегат, який впорається з цим завданням. Ну, а для невеликих грядок або городу на дачній ділянці досить буде легкої техніки. Фахівці рекомендують купувати мотоблоки виходячи з ваших потреб. Якщо ви не фермер, тоді не потрібно переплачувати і купувати важкий агрегат. Адже крім того, що він коштує дорожче, він ще і споживає багато палива і швидко виходить з ладу, працюючи в неоптимальному для себе режимі.

Сподіваємося, що наш огляд вам був корисний і ви зробили правильні висновки. Бажаємо вам придбати надійну техніку, яка прослужить вам багато років.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.