Четвер, 28 Березня, 2024

Захоплюючий відпочинок взимку

Направлень дійсно багато, але завчасно забронювавши білети на літак можна все встигнути, підібравши саме той варіант, який вам потрібен.

Болгарія

Це доступний активний відпочинок, котрий точно сподобається любителям лижного спорту. Це економна країна, котра порадує цінами кожного туриста. Як новачки в цьому спорті, так і професіонали відмінно проведуть тут час.

В Болгарії можна відвідати курорт Банско, котрий славиться вираженою інфраструктурою та підійде всім.

Більш старим курортом, але не менш прекрасним рахують Боровець. Цей курорт гармонійно поєднує в собі активне катання та прекрасні види, навколишній вигляд лісу та будиночків приємно радують око. Але найбільш віддаленим та спокійним вважають курорт Пампорово.

Домініканська Республіка

Літо тут не закінчується ніколи. Білосніжний пісок на берегу Карибського моря примусить вас відчути себе героєм якого-небудь фільму. І правда, навіть декілька днів тут здадуться казкою. Температура повітря тримається на рівні 25 градусів.

Любителям білосніжним пляжів, небесно голубої води тут точно сподобається. Популярністю користуються такі курорти, як Пуанта Кана, Ла Романа, Бока Чика.

Польща

Курорт Закопане славиться своїми красивими видами, активним катанням. Це прекрасний варіант сімейного відпочинку. Можна вибрати район Каспрови Верх, якщо ви відносите себе до професіоналів в катанні на лижах. Для запам’ятовуючого нічного катання необхідно відправитися на курорт Поляна Шимошкова

В цілому, відправившись на курорт в Закопане, ви точно не пожалкуєте. Це активний курорт, тут постійно проходять різноманітні спортивні події, присутня насичена розважальна програма. Нудно точно не буде.

Словаччина

Це ще один спосіб активно провести час – відвідати Словаччину. Лижники дуже люблять її, туристи з задоволенням відвідують Низкі Татри і Високі Татри. Найбільш старим курортом країни вважають Смаковець. Від представляє собою музей під відкритим небом.

Тут можна підкорювати вершини гір, горнолижні траси. Цій країні є, що вам показати, позитивні емоції гарантовані.

Як бачите, є можливість відпочити, засмагаючи, купаючись в теплій воді та підкорюючи хвилі, або можна віддати перевагу активному горнолижному відпочинку. Яке б направлення ви б не обрали, вам потрібні дешеві авіабілети. Потрібно потурбуватися про комфортний переліт, житло, програму розваг. Визначтесь з ціллю відпочинку, бюджетом та шукайте пропозиції, котрі задовольнять всі ваші побажання.

Відпочинок

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.