П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Black Friday – день, на який чекають мільйони

Чорна п’ятниця або Black Friday – це день, який з нетерпінням чекають не тільки в Україні, але й у всьому світі. Адже саме в цей день практично кожен магазин і сайт робить шалені знижки на весь асортимент товару: від іграшок до крутих плазмових телевізорів.

Не є винятком інтернет-магазин Stylus – сайт, на якому кожен знайде для себе потрібну електроніку:

  • телефони Apple, Xiaomi, Huawei, Samsung і Meizu;
  • захисне скло та плівки;
  • ноутбуки та планшети;
  • аксесуари до телефонів, планшетів, ноутбуків;
  • фото і відео техніка;
  • побутова техніка;
  • товари для дому й офісу;
  • гіроскутери;
  • електронні самокати та багато іншого.

До речі, Stylus одним з перших оголосили про велику black friday 2019 у себе на сайті. Практично весь асортимент товару буде продано з величезними знижками.

Історія появи Black Friday

Найбільші американські торговельні мережі, ще в XIX столітті почали влаштовувати масштабні розпродажі (sale) напередодні Різдва. Люди купували потрібний, і не тільки, товар за нереально низькими цінами, отримували бонуси або подарунки. Цікаво, що поняття “Чорна п’ятниця” став відомий лише в 1966 році в Філадельфії.

У мережі існує дві версії виникнення Black Friday:

  1. На наступний день після Дня Подяки (Thaksgiving Day) дороги Америки “потонули” в заторах;
  2. Бухгалтерський звіт, який вели фахівці в цей заповнювався ручками двох кольорів: червоним писали збитки, а чорним — прибуток. Звичайно, ручка з чорною пастою вагомо переважала, тому, що виторг був величезним.

чорна п'ятниця в Америці

Чорна п’ятниця в Україні

Мода на великі розпродажі хвилею розійшлася по всьому світу і, звичайно ж, дійшла до нашої країни. Ось уже кілька років українці чекають цього дня з великим ентузіазмом. 

Тільки уявіть, як сотні тисяч людей, під час відкриття магазину або початку розпродажу на інтернет-сайтах, починають “змітати” товар з полиць і при цьому приносять підприємству колосальний виторг.

Ви знали, що є магазини, які починають свою роботу за кілька годин до звичайного відкриття? Або навпаки, працюють до глибокої ночі під час проведення Black Friday, особливо у великих торгових центрах? 

чорна п'ятниця в Україні

Охочі придбати товар за дуже вигідними цінами шикуються в кілометрові черги та заради першості можуть навіть ночувати біля входу в магазин або ТЦ.

Не забувайте про Чорну п’ятницю в інтернет-магазині Stylus – можливо саме в цей день здійсниться ваша мрія. Приємних покупок.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.