П’ятниця, 26 Квітня, 2024

З липня МАУ відновить рейси до Франківська

Минулого тижня уряд України дозволив здійснювати внутрішні перевезення, в тому числі і пасажирськими авіалініями. Літаки в деяких напрямках вже почали літати з п’ятого червня. А міжнародні рейси зі столиці стануть доступні вже з 15 червня 2020 року. На разі ведуться активні переговори з тими країнами, які найбільш цікаві для українців з туристичної точки зору, пише Франківськ Майбутнього.

Внутрішні перевезення вже починає здійснювати і українська авіакомпанія МАУ та з 12 червня відновлює рейси в таких містах, як Київ, Дніпро, Одеса, Харків та Львів. Проте до Івано-Франківська сполучення відновиться тільки з липня.

Варто зауважити, що прикарпатський напрямок вважається досить дорогим, проте очікується збільшення туристів в Івано-Франківській області через всесвітню пандемію COVID-19 та побоювання людей подорожувати іншими країнами. Тому, мабуть, більшість з них приїде у Карпати насолоджуватися рідною природою та величними краєвидами. Та якщо квитки, наприклад, між Києвом та Харковом на рейс в один бік коштують трошки більше 800 гривень, то щоб прилетіти зі столиці до Івано-Франківська доведеться заплатити щонайменше 1800 гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.