П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Міський голова пропонує встановлювати сигналізацію у ліфтах

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків нещодавно запропонував обладнати міські ліфти сигналізацією та відеонаглядом. В такий спосіб місто зможе боротись з вандалами, які пошкоджують комунальне  майно багатоповерхівок, повідомляє frankivsk-future.

“Постійно в мене виникає таке питання, коли доповідають про спалені ліфти! От кому чухаються руки? На вихідних знову підпалили два ліфти в одному мікрорайоні – на вул. Стуса, 15а та Симоненка, 24. Якщо в будинку на Стуса Муніципальній інвестиційній управляючій компанії вдалось швидко відновити ліфт, то на Симоненка сума збитків становить понад 50 тис. грн. Невідомо, кому хочуть допекти палії, але в результаті потерпають мешканці будинків. Наступного року опрацюємо питання оснащення ліфтів – а зараз на балансі МІУК таких понад 600 – та диспетчерських пунктів сигналізацією і відеоспостереженням”, – каже Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що напередодні по місту розшукували підпалювача ліфтів, за якого міський голова обіцяв винагороду у розмірі 100 тис гривень. Згодом поліції вдалось спіймати даного чоловіка, який раніше працював у ліфтовому господарстві.

У міського голови також залишилась тенденція проводити ритуали освячення ліфтів задля покращення процесу роботи. Ще перед місцевими виборами за підтримки ВО «Свобода» освятили один з ліфтів житлових будинків. На той час Руслан Марцінків тільки балотувався на посаду мера і в якості передвиборчої кампанії взяв участь у одному з освячень. Ця кампанія викликала різні емоції та коментарі мешканців міста.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.