Четвер, 25 Квітня, 2024

Вже скоро у Франківську з'єднають бульвари

Ще багато років тому в Івано-Франківську спланували з’єднати Південний та Північний Бульвари однією дорогою. Проте така капітальна реконструкція вимагала повної зміни в положенні деяких вулиць та будову нових доріг.

На сьогодні завершення робіт по з’єднанню бульварів стоїть перед комунальниками міста пріоритетним завданням. Тож вони навіть під час карантину активно працюють на останній ділянці. Працівники Управління капітального будівництва МВК та додаткові підрядники по окремим видам робіт значно нарощують темпи діяльності в даному напрямку, повідомляє Франківськ Майбутнього.

Наразі відбувається створення та налагодження каналізаційної мережі в районі, де раніше знаходився ринок. При цьому залучена і спеціальна техніка. Та на інших ділянках теж немає простою. Де дорожнє полотно уже майже завершене, працівники викладають бруківку, роблять бордюри та завершують невеличкі декоративні та дрібні роботи по оздобленню.

Та основне – дорожнє полотно на останній ділянці між бульварами уже готується до асфальтування. Вже скоро транспорт Івано-Франківська зможе користуватися більш доступним та зручним маршрутом, що має на меті суттєво розгрузити центр міста.

Фото взято зі сторінки Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.