Четвер, 28 Березня, 2024

Як у Франківську планують відновити економіку після карантину?

Сьогодні, восьмого квітня відбувся ранковий онлайн-брифінг, на якому міський голова Івано-Франківська, Руслан Марцінків повідомив про плани щодо створення штабу з відновлення економіки в місті. Про новий штаб розповість frankivsk-future.com.ua

Штаб відновлення економіки діятиме на базі виконавчого комітету міської ради. Мета нового штабу полягає у тому, щоб активно проводити заходи, які сприятимуть відновленню економіки в Івано-Франківську під час карантину. Свою роботу новий штаб розпочав уже сьогодні, як повідомляє “Суспільне“. До роботи штабу відновлення економіки залучать місцевих науковців, чиновників та підприємців. 

За словами Руслана Марцінківа, велика акція ввійде у дію одразу після Великодніх свят. Вона матиме таке гасло: “Свій до свого по своє – купуй франківське”. За період карантину, який був введений у нашому місті в зв’язку з пандемією COVID-19, найбільше постраждав малий та середній бізнес. Тому це врахували і було підготовлено окремий пільговий пакет. Тоді ті, хто не працював зможуть отримати податкові канікули. 

Штаб відновлення економіки міста виконуватиме свою роботу одразу у декількох напрямках. Один із напрямків цього штабу буде спрямований на підтримку виробництва у місті. 

Інший напрямок буде спрямований на те, щоб у місті проводили сільськогосподарські ярмарки та торгівельні виставки. Таким чином ті, хто проживає в селах Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади зможуть продавати свій товар за нижчими цінами, ніж у магазинах. 

А третій напрям штабу відновлення економіки спрямований для того, щоб місцеві меценати допомагали малозабезпеченим, людям з інвалідністю, одиноким та усім, хто цього потребує. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.