П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Справжній концертний бум вже цієї весни: відомі українські виконавці в Івано-Франківську

З приходом весни кожному франківчанину хочеться відкрити для себе щось позитивне та нове. Саме для цього влаштовують музичні концерти, які допомагають зануритися в інший чарівний світ музики, що надовго захоплює та не відпускає своїх поціновувачів. Саме тому, найближчим часом франківчанам слід очікувати великий наплив концертів у своєму рідному місці. Якщо ви ще не вирішили куди піти відпочити цієї весни, то вам у цьому допоможе frankivsk-future.com

Незабаром до Івано-Франківська з’їдуться найвідоміші українські співаки, музичні гурти та відомі автори. Серед них: співачка Tayanna, музичні гурти «Один в Каное», «Vivienne Mort», «Антитіла», «KAZKA». Що представлять відомі музиканти для мешканців Івано-Франківська? Про це читайте далі.

Найбільш чуттєвий вечір сезону разом з Tayanna

Більшість з нас знає співачку Tayannа завдяки її сильному тембру голосу. Можна почути, як в прямих ефірах радіо крутять її відомий трек «Фантастична жінка», який став улюбленою піснею багатьох франківчан. Та цього разу співачка підготувала нову концертну програму за назвою свого найпопулярнішого синглу «Фантастична жінка».

Найбільший сольний виступ Tayannу пройде 20-го березня у приміщенні концертного залу Platinum. Тут можна буде почути найпопулярніші треки співачки та її кавери на відомі світові хіти. Крім того, Tayanna не зупиняється лише на сольному виступі. Сюрпризом на концерті в Івано-Франківську будуть інші відомі українські виконавці.

Поринути в акустику разом з гуртом «Один в Каное»

«Один в Каное» – це відомий український гурт, який виконує пісні в супроводі акустики. Їхні особливі пісні навіюють мрійливість, романтику та допомагають кожному слухачеві поринути в легку атмосферу. Усім українцям відомі такі пісні гурту: «Небо», «Пообіцяй мені» та «Човен». Ці пісні завжди хочеться слухати і підспівувати їм. У франківців скоро з’явиться така нагода. Концерт гурту «Один в Каное» відбудеться 11-го квітня в обласній філармонії Івано-Франківська.

Український інді-рок гурт «Vivienne Mort» завітає в Івано-Франківськ

Не менш відомий музичний гурт «Vivienne Mort» з концертом скоро завітає в Івано-Франківський драм-театр. 4-го травня учасники інді-рок гурту вперше за стільки часу виступатимуть у повному складі на великій сцені нашого міста.

Виявляється, в Івано-Франківську є дуже багато прихильників музики «Vivienne Mort». І це не дивно, адже творчість гурту дуже особлива та атмосферна. Кожна творча людина по-справжньому оцінить емоційні пісні цих виконавці.

Новий альбом відомого гурту «Антитіла»

На їхні виступи з нетерпінням чекають чи не всіх містах України. Ще у травні 2019-го року гурт «Антитіла» розпочав всеукраїнський тур, де виконавці представляють нові пісні свого майбутнього альбому «Hello.2020».

Зі своїм восьмим туром вони завітають в Івано-Франківськ 23-го травня. Концерт відбудеться на стадіоні «Рух». Очевидно, багато поціновувачів творчості гурту «Антитіла» забажають прийти на цей грандіозний концерт.

Не забувайте також про музичний гурт “KAZKA”, який виступатиме 26-го травня в Івано-Франківському драм-театрі.

Нехай вашу весну прикрасить хоча б один концерт цих українських музикантів!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.