Субота, 20 Квітня, 2024

До Івано-Франківська приїде делегація з Китаю

7 листопада 2018 року в Китаї в рамках ІІ міжнародної конференції “China Shaoxing International Friendship Cities Conference” проходила зустріч представників міської влади Івано-Франківська та міського голови міста Шаосінь.

Як повідомляє Місто майбутнього, група з Івано-Франківська їхала з метою представлення інтересів нашого міста у сфері освіти та туризму в Китаї. Серед представників делегації: секретар ради Оксана Савчук, керівник фінансового відділу Вікторія Сусанна та голова відділу міжнародних відносин Уляна Басард-Ганчак.

Під час конференції вищевказані учасники делегації зустрілись з главою китайського міста Шаосінь, а також із завідуючими університетів та бізнесменами. Учасники обговорювали співробітництво міст, найбільше у туристичній сфері та освітніх програмах в Китаї для українських студентів.

В травні 2019 року планується дружній візит делегації з Китаю до Івано-Франківська.

Оскільки, Китай з високим розвитком економіки, культури та освіти, то для нашого міста дана співпраця стане чудовим шансом перейняти методи навчання та розвитку китайської освіти, а також зарекомендувати Франківськ розумними та амбіційними студентами.

На даному етапі Китає вражає не тільки рівнем організації міжнародних конференцій, а й незвичною культурою та особливими звичаями.

Китай вирізняється, також, шаленими темпами процвітання бізнесу, технологічних відкриттів, що робить країну цікавою для людей з різних куточків світу: бізнесменів, туристів, а також студентів. Івано-Франківськ зацікавлений у взаємовідносинах з Китаєм, щоб сповнюватись досвідом потужної країни, яка є одним із лідерів світу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.