Четвер, 25 Квітня, 2024

В інтернеті з’явилась онлайн-гра, яка допоможе підготуватись до ЗНО

З’явилась онлайн-гра, де майбутні студенти можуть “прокачувати” своїх персонажів, даючи відповіді на питання. Створені у цій грі питання можуть допомогти випускникам підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Як повідомляє Frankivsk-future, дана гра розроблена громадським простором “Освіторія”, який має на меті допомогти змінювати та розвивати освіту в Україні. Так, на платформі iLearn всі бажаючі абітурієнти, які не мають змоги оплачувати послуги репетитора, щоб підготуватись до ЗНО, можуть зареєструватись і проходити підготовку тут.

Зареєстрований учасник отримує стандартний образ, який пізніше він зможе змінити (купити) на інший. Онлайн-гра має свою валюту – вчибакси, які учасники-гравці отримують за пройдені тести, участь у вебінарах та різні курси.

Сьогодні на згаданій платформі містяться безкоштовні онлайн-курси та вебінари з української мови і літератури, історії України, математики, іноземної мови (англійська). Крім цього, тут є і блок профорієнтації.

Треба сказати, що всі тести, курси та вебінари, які є на iLearn, з тих предметів, за якими складають ЗНО.

До участі з підготовки навчальних матеріалів залучили одних з найкращих педагогів в Україні. Зокрема, учителів Новопечерської школи та викладачів Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана. Всі ці викладачі є професіоналами з досвідом онлайн-підготовки до ЗНО, а їхні учні отримували за зовнішнє незалежне оцінювання результати 196+ балів.

Програмою iLearn вже встигли скористатись понад 10 тисяч учнів з різних регіонів України, серед них є також абітурієнти, які проживають на непідконтрольних нашій країні територіях, проте мають бажання поступити до українських вишів.

Варто додати, що за час існування проекту, iLearn отримав визнання від міжнародних експертів у галузі освіти на Всесвітньому конкурсі соціальних проектів Enactus World Cup 2014 та приєднався до освітніх ініціатив ООН.

Нагадаємо, вчора, 21 травня, в Україні розпочалось проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Випускники шкіл складали тест з математики.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.