Неділя, 28 Квітня, 2024

КАRNА виступатиме в Івано-Франківську

Відомий на весь Франківськ гурт КАRNА вирушає в тур по містах України. Мешканці нашого міста  матимуть можливість насолодитись таким жанром музики, як альтернативний рок та метал. Як повідомляє Франківськ.футур, цього року вони виступають під гаслом #гуцул_метал_в_кожну_хату.

КАRNА – український рок-гурт із Івано-Франківським корінням. Створений ще в далекому 1997 році та набув популярності вже на початку 21 століття. Гурт є культовим явищем в українській музиці, і на даному етапі є на піку нової хвилі популярності.

В червні 2014 року гурт презентував свій перший сингл «За тебе кров моя» в новому складі. Перший відео кліп відзняли та випустили в 2016 році на пісню «Маленька», а пізніше – кліп «Паті (Party) на Прикарпатті».

Через неймовірну подачу пісень та потужну енергетику гурт охрестили «шиКАRNА». У піснях поєднуються нотки року та металу разом із Карпатським колоритом. Ізюминкою гурту став новий винахід, а саме «Метал-Аркан», що поєднує в собі традиційний танець гуцулів «Аркан» та рок-культуру.

На виступах гурту панує надзвичайний драйв та зашкалює адреналін. Усі, хто хоча б один раз мали можливість послухати гурт – щасливці! Пісні захоплюють не лише драйвовою мелодією, а й оригінальним поєднанням слів. Люди різного віку, навіть наймолодші, з радістю поспішають на виступи гурту.

КАRNА любить своїх шанувальників, тому готує для них подарунки: вони планують «випустити в світ» новий альбом та відео кліп «Вітролом», зйомки якого проводили на фестивалях.

В Івано-Франківську концерт відбудеться 2 грудня о 20:00. Місцем проведення стане найвідоміший клуб для проведення подібних заходів – Пасаж Гартенбергів. Полювання на квитки уже розпочато, тож не проґавте свій шанс! Придбайте квиток і тепла зустріч Вам гарантована!

Беріть з собою друзів та відривайтесь, адже КАРНА влаштує шикарне паті!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.