П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Apple iPhone 11 Pro 512Gb: кому сподобається та де придбати

Для тих, хто шукає мобільну досконалість, найкращим варіантом стане iPhone 11 Pro 512Gb Midnight Green, Gold, Silver або Space Gray. Крім характерної для техніки Джобса витонченості, ці смартфони містять в собі щось більш глибоке, таке, що викликає захват. Звісно ж, кожен хотів би хоча б потримати в руках це диво технологій, але є й ті, для кого цей смартфон стане незамінним другом і помічником.

Кому підійде iPhone 11 Pro 512Gb?

  1. Фотографу. Потрійна камера нового Iphone 11 Pro включає в себе: надширококутну камеру, ширококутну основну камеру і телеоб’єктив з фокусною відстанню 52 мм. Таке поєднання дарує щасливому володареві можливість створювати професійні художні кадри з будь-якої відстані. Крім цього, завдяки інтелектуальному нічному режиму, якісні знімки вийдуть навіть вночі.
  2. Відеоблогеру. Можливість зйомки відео з розширенням 4К, швидкістю 60 кадрів в секунду і вдосконаленим динамічним діапазоном робить процес створення роликів ще більш приємним. А зручності додасть вбудований відеоредактор.iPhone 11 Pro 512Gb
  3. Геймеру. Завдяки новому графічному ядру і процесору, продуктивність смартфона зросла на 20%, а споживання енергії зменшилось на 30%.
  4. Мандрівникові і спортсмену. У порівнянні з попередньою моделлю, на зарядку Iphone 11 Pro йде вдвічі менше часу, а батарея тримає ще на чотири години більше. Крім цього, смартфон не боїться перебування у воді протягом пів години.

Де придбати Apple iPhone 11 Pro

Такі смартфони як Apple Iphone варто купувати тільки в перевірених постачальників і точно не з рук. В Україні якісний і оригінальний товар пропонує інтернет-магазин COMFY. Багато з вас не тільки чули про нього, але і купували там різноманітну техніку. Ось чому яблучні смартфони теж купують на comfy.ua:

  • найширший асортимент телефонів на будь-який смак;
  • можливість вступу в Клуб Суперпокупців;
  • можливість оплатити покупку частинами або взяти її в кредит;
  • можливість безготівкового розрахунку;
  • допомога фахівців IT-сервісу в магазинах вашого міста;
  • можливість оформити страховий захист при крадіжці, втраті або пошкодженні екрану смартфона, який вартуватиме значно дешевше ремонту.

До речі, зараз магазин Comfy проводить дуже вигідну акцію. Купуючи товар за готівку або в кредит, ви отримуєте страхування екрану в подарунок. Що б з ним не сталося, розбитий екран замінять на новий абсолютно безкоштовно. Приємні для покупців акції магазин проводить досить часто, ось за що більшість його і люблять.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.